Hoe vind ik een boek in de Boom Digitale Bibliotheek?
U doorzoekt de Boom Digitale Bibliotheek met het zoekvenster rechtsboven in. De site zoekt fulltext op het trefwoord dat u opgeeft. Vervolgens kunt u links filteren op boektitel.

Hoe zoek ik binnen een titel in de Boom Digitale Bibliotheek?
Zorg dat u zich binnen een boek bevindt. Dit kan door rechtsboven in uw scherm op ‘boeken’ te klikken en door vervolgens te klikken op de titel of het omslag van uw keuze.

U bevindt zich binnen het boek als u links in uw scherm een zoekvenster ziet en rechtsboven een omslag. Als u het zoekvenster links in uw scherm gebruikt dan zoekt u binnen het boek.

De titel die ik zoek staat niet in de Boom Digitale Bibliotheek, wat nu?
Uw universiteit heeft de titels geselecteerd die beschikbaar gemaakt worden binnen de Boom Digitale Bibliotheek. Als u hier vragen over heeft kunt u contact opnemen met uw bibliothecaris.

Het boek dat ik wil lezen is in gebruik, wat nu?
Het kan inderdaad voorkomen dat uw bibliotheek de toegang tot een specifiek boek beperkt heeft tot een bepaald aantal gebruikers. Probeer het enige minuten later nogmaals.

Kan ik een boek printen in de Boom Digitale Bibliotheek?
U kunt helaas niet het hele boek printen. Het is echter wel mogelijk om paragrafen van een boek te printen. Gebruik hier voor de ‘Print deze paragraaf-knop’. U vindt deze knop boven iedere paragraaf.

Kan ik een boek downloaden uit de Boom Digitale Bibliotheek?
Nee, dit is niet mogelijk.

In het boek dat ik lees wordt verwezen naar een website die beveiligd is met een code. Hoe krijg ik toegang tot deze website?
U kunt helaas geen toegang krijgen tot de website die hoort bij het boek. Deze service is voorbehouden aan de individuele kopers van het boek.

 
© 2024 | Boom uitgevers Den Haag